Ja tenim la programació dels propers maridatges! Seran a la botiga Xerigots Vilafranca (Av. Tarragona, 3).

8 de febrer – Celler d’En Guilla (Empordà). Un celler petit que treballa de manera artesanal i amb produccions limitades per treure la màxima expressió de varietats pròpies de l’Empordà.

15 de febrerVinya dels Aspres (Empordà). Vins singulars, elaborats fonamentalment amb varietats autòctones amb raïms procedents exclusivament de les pròpies vinyes.

22 de febrer DG Viticultors (Penedès) Elaboren vins de gran qualitat que reflecteixen les característiques pròpies de vinyes plantades en un paisatge de muntanya del Penedès, a Pontons.

1 de marçCeller Comunica (Montsant) Com ells mateixos es presenten, són inconformistes, fidels al terrer i enamorats del granit.

8 de marçJoan Rubió – Cal Tiques (Penedès) Tenim moltes ganes de tastar i conèixer de primera mà el nou projecte de Joan Rubió, que va ser enòleg de Recaredo.

Tots els maridatges comencen a les 19:30h.

Inscripcions a info@xerigots.cat (només 2 persones per correu electrònic i us podeu apuntar a un màxim de 2 maridatges).