Digues-li que l'estimes!!-2Ni corbates, ni colònia, ni crema d’afaitar. Continuant l’enquesta anual que fem entre pares familiars, pares amics, pares coneguts i pares saludats,  8 de cada 10 confessen que els encantaria rebre un ‘T’estimo’, un petonet i un bon moment amb els seus fills o filles.

Així que, les corbates i els mitjons han passat a la història! Els pares d’avui dia són molt més tendres!!

I com que diumenges és el Dia del Pare, et proposem que aquesta setmana passis per Xerigots, on hi trobaràs més de 250 formatges del món i 300 vins catalans! I també altres productes seleccionats com melmelades, torrades, patés, olis… I, evidenment et podem preparar una panera amb el teu regal!

Una altra idea que trenca motlles és que li regalis un maridatge a l’Obrador Xerigots, un dels únics espais de Catalunya on s’afinen formatges. Si cliques aquí trobaràs informació de dates, preus i com reservar.

Un regal a mida de totes les butxaques que, a més, podreu compartir al voltant d’una bona taula… què més es pot demanar?