maridatgeTenim en marxa noves propostes per conèixer l’Obrador de Xerigots així com gaudir d’un maridatge amb 15 formatges del món i 5 vins catalans. Les noves dates són el divendres 12 de maig, divendres 26 de maig, divendres 9 de juny, divendres 30 de juny i divendres 14 de juliol; a les 19:30 hores.

Xerigots proposa un maridatge de 5 vins amb 10 formatges. Es tractarà de trobar la millor parella per a cada vi; un joc divertit i molt saborós per endinsar-se també en la cultura del vi i el formatgs. Es tracta d’un recorregut per conèixer diferents formes d’elaboració de formatges, posar els sentits a prova per diferenciar els tipus de llet i els graus de maduració. I, alhora, veure com d’especial pot arribar a ser la simbiosi del vi i el formatge i les intensitats d’un maridatge.

Després del tast es farà una visita a l’Obrador Xerigots per conèixer els cups on s’afinen els formatges.

Pots comprar fent click aquí les entrades o bé aquí sota, marcant el dia que vols assistir-hi.

Compra aquí les teves entrades

ticketea