però vol que li regalis Xerigots!

Dia de la mareSigues generós i pensa en fer-li un detall a la mare. Vols algunes idees?

  • Si la teva mare és més aviat de canelons i vedella, és a dir, gastronòmicament força clàssica, a Xerigots trobaràs caves i formatges que no fallen mai. Un manxec viejo amb un vi negre criat en bòtes; o un Brie de Meaux amb un cava gran reserva, per exemple.
  • Si va sempre molt atrafegada i no té ni un minut per regalar-se, podries obsequiar-la amb un maridatge a l’Obrador de Xerigots? Mira les dates disponibles. Pots comprar-lo on-line o en qualsevol botiga Xerigots.
  • Si és més aviat moderna, ara s’ha tirat pel menjar ecològic i quasi és vegetariana, segur que la sorprendràs amb un vi ancestral o vi natural maridat amb un formatge artesà català de producció limitada.

Ella no t’ho dirà, però està clar que vol que li regalis Xerigots!