El jazz marida de meravella amb el vi, ho sabem i ho gaudim intensament durant el Vijazz. Però, ep! Què me’n dieu dels formatges? Un any més Xerigots serà al Vijazz (enguany del 7 al 9 de juliol), a Vilafranca del Penedès amb tres tastos on unim els millors formatges amb grans vins i caves! Ens acompanyeu en aquest festival de gustos, aromes i textures?

Formatges catalans i vins i caves

7755222640_4ce4a021f8_k-334x250Divendres 7 de juliol a les 20h
Experiència 100% catalana. Tastarem només productes de proximitat, de qualitat artesanal de primera divisió i que prové de l’esforç i el treball dels nostres pagesos, productors i enòlegs. Descobreix una selecció increïble de formatges d’arreu de Catalunya amb diversos vins de ben diverses tipologies. El tast 100% català del Vijazz 2017!

Coneix els formatges que hi tastarem i reserva plaça:
vijazzpenedes.com

 

Formatges del Pirineu i vins i caves

Formatges-Pirineus-334x250Dissabte 8 de juliol a les 20h
Un maridatge de formatges i vins dirigit per un sommelier, on ens endinsarem, a través d’una selecció de formatges artesans de Xerigots, de la geografia dels Pirineus. Muntanyes i paisatge. El clima i el relleu transmet quelcom a la nostra selecció de formatges que la fa especial.

Coneix els formatges que hi tastarem i reserva plaça:
vijazzpenedes.com

 

 

Formatges blaus i vins i caves

Formatges-blaus-334x250Diumenge 9 de juliol a les 19h
En aquest tast, maridarem diferents vins del Penedès amb una degustació exclusiva de formatges blaus Xerigots. Descobrirem que el tret distintiu dels formatges blaus són les vetes blaves del seu interior. Un maridatge pels valents, amb diversos formatges blaus. Un tast de rock’n’roll!

 

Coneix els formatges que hi tastarem i reserva plaça:
vijazzpenedes.com