OBRE EL TEU XERIGOTS

Una franquícia que és molt més que un comerç

Obrir una franquícia de Xerigots és una manera de viure els nostres productes, de conèixer els detalls que hi ha darrere de cada vi i de cada formatge. De vendre allò que ens apassiona i de compartir experiències més enllà d’una botiga tradicional. T’assessorarem i et proporcionarem tot el que es necessita per tenir una botiga de Xerigots des de l’inici pel què fa als productes, però també t’acompanyarem en la nostra pròpia manera de vendre’ls, sempre al costat del client i en contacte amb el productor.

VEN PRODUCTES I EXPERIÈNCIES

un negoci pròsper i dinàmic

Organitzarem amb tu maridatges i activitats al voltant del vi i del formatge de forma periòdica per apropar-te als teus clients. Farem presentacions de les novetats dels cellers catalans i també dels formatges que coneixem de primera mà perquè molts d’ells surten directament del nostre obrador.

XERIGOTS CREIX AMB TU

i al costat dels teus clients

Amb tu ens encarregarem de difondre la cultura del formatge i del vi arreu del territori. La teva botiga Xerigots pot ser la teva botiga de vins catalans i formatges de tot el món, portats directament de petites formatgeries artesanes i cellers petits i mitjans del nostre país. I tot, amb una bona relació qualitat-preu que és el que et diferenciarà.

logo_xerigots

BOTIGUES XERIGOTS

L'OBRADOR DE XERIGOTS

Xerigots exeperience

L’Obrador de Xerigots, que és on afinem i fem madurar molts dels nostres formatges, és també espai de degustació i d’experiències gastronòmiques al voltant de la cultura del vi i del formatge.

Xerigots, vins i formatges de Catalunya i d'arreu